Arhitectura in Moldova, design interior de apartamente, proiecte de reataurante in Chisinau.

Despre noi

mai mult >>

Irina Grechiuhina

Fondator al biroului ZEN design. Arhitect.

Fondator al biroului de arhitectură ZEN Design

Irina Greciuhina

Director și arhitect -șef

grup creativ de artiști

Alina Moroz

Architect
Principala generatoare de idei al echipei ZEN Design, activează din 2008. Nu există un astfel de proiect, fie birou, restaurant sau clădire rezidențială, care nu i-ar sta în puteri. Își cunoaște amănunțit cele mai complicate proiecte. Alina ține la munca ei și e gata să-și apere fiecare idee.

Bilinschii Vasilii

Architect
Imediat după absolvirea Universității Tehnice din Moldova, a plecat în Rusia și și-a început cariera de arhitect la Moscova. S-a ocupat de reconstrucția clădirilor publice și a prototipurilor profesionale. Vasilii iubește să comunice și o face excelent. Cu usurinta depașește situatiile complicate si tratativele complexe . Se pricepe la toasturi și este pasionat de caligrafie.

Munteanu Doina

Architect
Perfecționistul companiei noastre. La școală, Doina a fost pasionată de științele exacte, a studiat la o școală de artă, a dansat, a desenat ziare de perete, a cântat la pian și a făcut totul desăvîrșit. Profesia și-a ales-o în troleibuz, în ziua depunerii documentelor. Medicina și arhitectura ponderau pe cântar. Ne bucurăm că Universitatea Tehnică a câștigat în acea zi)

Zeimanis Ianis

Designer
În tinerețe, a pictat graffiti, iar hobby-ul său a influențat alegerea viitoarei sale profesii. El combină calități rare pentru un designer: punctualitate invincibilă, disciplină și claritate. Janis este intitulat ca principalul DJ al companiei. Știe să danseze break dance, dar nu este sigur)

Pavaleanu Artur

Architect
Sa alăturat companiei din 2013. Artur are o vastă experiență în proiectarea obiectelor complexe: clădiri rezidențiale, clădiri publice. În orice situație, el rămâne indestructibil și încrezător. Are o fiică si cel mai prețios lucru pentru el este timpul petrecut cu familia.

Andrei Bordeanu

Architect
Gânditorul și filozoful ZEN Design. Andrey se aprofundează amănunțit în toate detaliile proiectului. Fiecare decizie a lui este bine gândită și cântărită. Fără agitație sau grabă. În tinerețe, a cântat la chitară într-o formație rock, dar odată cu apariția activităților „pentru mături” (familie, muncă), lovirea corzilor a devinit din ce în ce mai rară.

Contactați-ne

contactați-ne , folosind informațiile de mai jos:

Adresa MD-2004, str. Sfantul Andrei 37, of.4, Chisinau, Moldova

Tel +373 22 235 - 808
+373 22 233 - 448

Mob +373 60 208 - 108

Mail zen@zendesign.md