proiectele noastre Open

Categorie: interior privat interior public Arhitectura Design de produs

Proiectarea caselor in Moldova, design interior de apartamente, proiecte de case si restaurante

Proiectarea arhitecturală a caselor, clădirilor cu birouri, spațiilor comerciale, spațiilor de producere, localurilor de tip restaurant, plus comenzi permanente de design interior in Moldova – toate acestea vi le oferă compania Zen Design. Proiectele create de experții noștri au fost transpuse în realitate în întreaga republică. Majoritatea comenzilor ce țin de designul unic al apartamentelor din Chișinău și design interior in Moldova au fost executate anume de compania noastră.

Arhitectura specifică pentru trecut din Moldova se schimbă odată cu apariția noilor posibilități. Acum, la proiecte de case se ține cont de practic toate preferințele clientului, așa încât avem cu fiecare zi tot mai multe clădiri și construcții cu adevărat originale. Specialiștii Zen Design dețin toate resursele, care le permit să realizeze cu succes orice proiecte de case și idei arhitecturale.

Trebuie menționat în special design interior in Moldova, de care se ocupă specialiștii noștri. Indiferent de vârsta clădirii și de starea actuală a acesteia, există întotdeauna posibilitatea de a vă transforma locuința într-o adevărată operă de artă. Proiectele arhitecturale bine gândite și partea artistică a lucrărilor sunt executate la cel mai înalt nivel.

Fotografiile proiectelor noastre de pe această pagină reflectă doar o mică parte dintre posibilitățile pe care le avem. Ne ocupăm cu plăcere de proiecte de case și design interior in Moldova de orice gen și orice complexitate și vă asigurăm că ne descurcăm cu brio atât la capitolul tehnic, cât și la cel al creativității.