proiectele noastre Open

Categorie: interior privat interior public Arhitectura Design de produs

Design interior. Proiectare arhitecturală a facilităților rezidențiale, corporative și comerciale

Lucrăm de mai bine de 14 ani și în acest timp am creat o schemă clară de management de proiect. Toate secțiunile sunt dezvoltate conform contractului, ceea ce garantează clienților noștri efectuarea lucrărilor de înaltă calitate și la timp. Echipa noastră de profesioniști va realiza un concept design, desene și documentație de lucru pentru proiectul dumneavoastră, va selecta materiale de înaltă calitate conform bugetului și se va asigura că ideea este implementată conform conceptului.

Arhitectura specifică pentru trecut din Moldova se schimbă odată cu apariția noilor posibilități. Acum, la proiecte de case se ține cont de practic toate preferințele clientului, așa încât avem cu fiecare zi tot mai multe clădiri și construcții cu adevărat originale. Specialiștii Zen Design dețin toate resursele, care le permit să realizeze cu succes orice proiecte de case și idei arhitecturale.

Trebuie menționat în special design interior in Moldova, de care se ocupă specialiștii noștri. Indiferent de vârsta clădirii și de starea actuală a acesteia, există întotdeauna posibilitatea de a vă transforma locuința într-o adevărată operă de artă. Proiectele arhitecturale bine gândite și partea artistică a lucrărilor sunt executate la cel mai înalt nivel.

Fotografiile proiectelor noastre de pe această pagină reflectă doar o mică parte dintre posibilitățile pe care le avem. Ne ocupăm cu plăcere de proiecte de case și design interior in Moldova de orice gen și orice complexitate și vă asigurăm că ne descurcăm cu brio atât la capitolul tehnic, cât și la cel al creativității.