Premiul unic în RM în nominalizarea arhitecturii publice


Irina Greciuhina a obtinut premiul pentru Arhitectura si Design la categoria Arhitectura Publica din cadrul concursului Premiul Das.

Obiectivitatea si selectia calitativa sunt caracteristicile distinctive ale Premiului DAS, acestea fiind garantate, in primul rand, de juriului profesionist, printre care se numera 5 persoane cu renume din sfera arhitecturii si designului: DIEGO CISI & STEFANO GORNI SILVESTRINI - ArchiPlanStudio - profesori la Universitatea Tehnica din Milano "Leonardo da Vinci" , Luca Zanaroli-arhitect (Italia) , Marcio Kogan -arhitect (Brazilia) , Oleg Volosovskii-arhitect si designer (Ucraina) , Tiego da VAlli -fondatorul companiei "Tiago Do Vale Architects" (Portugalia).





Membrii Juriului au evaluat lucrarea castigatoare in modul urmator:



Proiectarea unui supermarket de retea este un proces complex pentru oricare arhitect, din motivul necesitatii respectarii unor rigori preponderent standardizate. Aceasta lucrare corespunde tuturor cerintelor, atat la nivel de fatada, cat si la nivel de detalii. Ea include o maiestrie bine pronuntata, o structura concreta a "dominantei", cu un design clar si bine ordonat, o ierarhizare in iluminare, precum si o fatada si niste detalii bine elaborate.

Supermarket de retea este un proces complex pentru oricare arhitect, din motivul necesitatii respectarii unor rigori preponderent standardizate. Aceasta lucrare corespunde tuturor cerintelor, atat la nivel de fatada, cat si la nivel de detalii. Ea include o maiestrie bine pronuntata, o structura concreta a "dominantei", cu un design clar si bine ordonat, o ierarhizare in iluminare, precum si o fatada si niste detalii bine elaborate.








Share:

înregistrări similare


mai mult

Dutch Design Week Eindhoven 2017

Dutch Design Week Eindhoven 2017 nu este o simplă expoziție de design. Acesta este un Festival Mondial al Intelectului, Modei și Design-ului!

73


mai mult

„Sindromul Chinezesc” al Irinei Greciuhina sau un restaurant în 22 zile la o distanţă de 12 mii km

În 1979 Premiul Festivalului din Cannes a fost decernat filmului „Sindromul Chinezesc” care prezintă accidentul de la centrala nucleară.

68


mai mult

Înmînarea Premiului Internaţional DAS în domeniul designului şi arhitecturii 2016

Este deja al doilea trofeu câştigat de Irina Grechukhina, primul fiind obţinut în 2013, la categoria Interior Privat...  

57

Back to the list